Wie we zijn?

Wie we zijn?

  

Onze vaste medewerkers

 Annelore Vanderginst

Annelore heeft een passie voor mensen, verbindingen en organisaties. Haar rol binnen T&F is het stroomlijnen van mensen, processen en procedures met de vooropgestelde doelen van een organisatie. Ze helpt mensen en bedrijven in hun veranderingsproces en ondersteunt ze om via hun eigen kracht de bedrijfsresultaten te laten verbeteren.

Quote: “Elke dag biedt nieuwe kansen, grijp ze!”

 

 Luc Verheyen

Luc heeft een passie voor groei, het opbouwen van vertrouwen en het creëren van oplossingen. Zijn rol binnen T&F is het linken van een toekomstgerichte visie en missie door het uiteenzetten van bedrijfswaarden en een juist strategisch kader. Dit omvat het herstructureren van een financiële situatie zodat de toegevoegde waarde kan stijgen en verbeteren.

Quote: “When the going gets tough, the tough gets going.”

 

 Jan Marynissen

Jan houdt van reizen en van het toewerken naar nieuwe doelen en kansen. Zijn doel is om uniek te zijn, plezier te maken, toewijding en resultaten te creëren. Binnen T&F verbindt en creëert hij internationale partnerrelaties en is hij verantwoordelijk voor het international business development. Hij is betrokken bij het creëren van een duurzaam bedrijf door het uiteenzetten van een juiste focus en strategie voor klanten.

Quote: “Your attitude defines your direction.”Fernand Stans

      Mijn focus ligt vooral op het globaal uitwerken en opvolgen van een nationaal en internationaal business plan. Strategie en Management van dit plan zijn mijn sterke punten, gekoppeld aan een commercieel inzicht en een adequate netwerking leidt dit tot een implementatie die groei als gevolg heeft. Binnen T&F hebben we een groep van coaches die elk zijn gespecialiseerd op een deelgebied van dit proces.

Quote: “Excellence is not an event, it’s a habit”

 

 Johan Page

Bij Johan zit het ondernemen in zijn DNA: luisteren naar de klanten, kijken waar de opportuniteiten in de markt liggen en dit alles verbinden met de sterke punten van de onderneming om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Zijn managementervaring en kennis gebruikt hij om de strategische keuzes om te zetten in doelgerichte acties en de medewerkers te mobiliseren rond de gezamelijke bedrijfs-objectieven. Zijn ruime internationale ervaring boort hij aan om de bedrijven internationaal op de kaart te zetten. Bedrijven door transformatieve processen begeleiden is zijn grote uitdaging.  

Quote: “We cannot direct the wind, but we can adjust the sails.”  

 

Onze Partners

      

     

             

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief